0754566093 0743123546  |  Intrebari frecvente  |  Contact

Acces cont  |  Istoric comenzi  |  Inregistrare

  
  
  
  
 Poze Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 2015

  • Poze Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 2015
  • Poze Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 2015
  • Poze Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 2015
  • Poze Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 2015
 
 
Pin It


Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 2015

Pret: 104 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, .

Tip:Rosu Sec

Vol:750ml

4st/bax

Chiar cele mai complicate lucruri îşi găsesc uneori expresia într-un cuvânt, într-o culoare, gest, pas, zâmbet, uitare. Cel de-a treilea element fundamental al Oprişorului este cel mai simplu şi mai greu de explicat: pământul. Văzut zi de zi, lucrat când şi când până la epuizare, clocotit până la insuportabil şi îngheţat de nici vârful de cazma nu-l poate pătrunde, recipient pentru tributul nesfârşit de sudoare, pământul devine într-atât o parte a vieţii de zi cu zi, încât, fără să simţi, se face invizibil. Şi totuşi, acest pământ dă înapoi mult. Totul e să iei aminte, să ai ochi să vezi cât de nemăsurat se întoarce din pământ. Rege al viei, rege al vinurilor, Cabernet-ul este piatra de hotar a Oprişorului, produsul de excepţie al cramei, aşa cum Braşovul se mândreşte cu Biserica Neagră, iar Parisul, cu Turnul Eiffel.

Între cele trei vinuri complexe ce fac apel la minte şi inimă se numără, desigur, şi un Cabernet Sauvignon. Jenant de simplu, ar putea veni, de undeva, reproşul. Dar nimic nu e simplu! Sunt şase vinuri cu timpi de maturare diferiţi, butoaie diferite, mai vechi sau mai noi, din struguri culeşi în zone diferite ale podgoriei, fiecare vin fiind lucrat până la expresia maximă. Asamblarea în acelaşi vin înseamnă, la fel ca la cele mai complicate cupaje, alchimie, talent, dragoste, muncă şi, mai presus decât orice: înţelegerea locului.

0754566093 0743123546 - Comenzi telefonice
Non Stop

 


Detalii produs


Categorie: Rosu Sec

Greutate produs: 2 kg.

Producator: Crama Oprisor

Crama Oprisor


Produse similare


Tip: Rosu Sec Vol: 750 ml Alc: 13%vol Puternic şi sigur pe sine, bogat, cu pas ferm şi apăsat, Cabernet-ul se deschide mai greu, păstrându-şi cadenţa, dar doar pentru a se dezvălui în deplin...
23,20 RON
27 RON
  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?