0754566093 0743123546  |  Intrebari frecvente  |  Contact

Acces cont  |  Istoric comenzi  |  Inregistrare

  
  
  
  
 Poze Jidvei Tezaur Sauvignon Blanc

 
 
Pin It


Jidvei Tezaur Sauvignon Blanc

Pret: 32,64 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, .

Gama Tezaur

Tip:Alb Sec

Vol:750ml

Alc12%vol.

Vinul de culoare galben-verzui devine stralucitor, iar fructozitatea si vioiciunea, la care se adauga senzatia de catifelare si onctuozitate ii imprima vinului o distinctie comparabila cu perfectiunea.

În cramele Jidvei, experiența se împletește cu dorința de a inova, punându-și puternic amprenta asupra calității vinurilor. Parte a moștenirii pe care Jidvei o lasă poporului român și, totodată, punct de referință în cupajele din soiuri alese, gama Tezaur cuprinde vinuri seci și unele dintre primele cupaje realizate în țara noastră.

Pionieri în arta armonizării vinului, specialiștii noștri au creat primele cupaje de Fetească Regală cu Sauvignon Blanc și Fetească Regală cu Muscat Ottonel din România, deschizând apetitul iubitorilor de vin pentru gusturi fine și exotice deopotrivă. Acestor cupaje remarcabile li se alătură vinuri din soiuri pure, specifice podgoriei, Sauvignon Blanc și Riesling, la producerea cărora se folosesc struguri atent selecționați, culeși manual doar din plantațiile de viță cu un înalt grad de calitate.

Eleganța și complexitatea vinurilor Tezaur bucură gusturile oricărui cunoscător prin aromele fructate și catifelate ale cupajului de Sauvignon Blanc și Fetească Regală sau prin mixul fin de arome exotice al Muscat Ottonel-ului și cele autentice de Fetească Regală. Deloc întâmplător, în identitatea vizuală a gamei Tezaur a fost integrat un element ce atestă legătura ritualică a Târnavelor cu vinul: dragonul cu cap de femeie, struguri la urechi și coadă din vrejuri de viță, care se regăsește pe clopotul bisericii săsești din Bălcaciu ce datează din secolul al XVI-lea.

0754566093 0743123546 - Comenzi telefonice
Non Stop

 


Detalii produs


Categorie: Alb Sec

Greutate produs: 1.3 kg.

Producator: Jidvei

Jidvei


Produse similare


Gama Castel Tip: Alb sec Vol: 750ml Alc: 12%vol Marea sa clasa se manifesta dupa maturare si invechire cand se naste acel buchet complex de invechire care-i accentueaza...
48,73 RON
  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?