0754566093 0743123546  |  Intrebari frecvente  |  Contact

Acces cont  |  Istoric comenzi  |  Inregistrare

  
  
  
  
 Poze Mamaia Aperitiv pe baza de vin 500ml

 
 
Pin It


Mamaia Aperitiv pe baza de vin 500ml

Pret: 38,86 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, .

Vin rosu min. 75% (Cabernet Sauvignon & Pinot Noir), alcool etilic, must concentrat, extracte naturale de plante si fructe (gentiana si cirese amare).

Vinul, materie prima, se obtine din struguri Cabernet Sauvignon si Pinot Noir in proportii egale, vinuri D.O.C. - Murfatlar pana la un an vechime. In momentul recoltarii strugurii trebuie sa aiba un continut in zahar de 230-250 g/l. Vinificatia se executa dupa metoda clasica. Aplicand aceasta metoda de vinificare se obtin vinuri intens colorate spre a fi folosite in producerea ulterioara a aperitivului. Vinurile obtinute se conditioneaza prin 3 trageri de pe drojdie, bentonizare, filtrare aluvionara.

Alcool : 20%, Temperatura de servire : 3° - 6° Celsius.  Vinul asfel obtinut este tras in recipienti de 3-5 vagoane. Se corecteaza concentratia alcoolica cu alcool etilic, pana la taria de 20% vol. alcool. Corectia se face prin administrarea in doze fractionate a alcoolului, timp in care se executa omogenizarea componentului prin recirculare cu pompa. Se efectueaza apoi corectarea continutului de zahar care in final trebuie sa ajunga la 128 g/l procedand la administrarea mustului concentrat si omogenizare. Se analizeaza fizico-chimic si organoleptic produsul obtinut, apoi se procedeaza la administrarea extractelor din macerate naturale din plante, cirese amare si gentiana. Produsul astfel obtinut se trage in vase de lemn de circa 5.000 l unde se lasa in repaus timp de 30 zile, pentru infratirea componentelor. Dupa aceasta se executa un tratament de limpezire cu bentonita sub forma de gel. Dupa circa 15 zile se efectueaza o filtrare aluvionara, urmata imediat de o filtrare prin placi clarifiante. Aperitivul obtinut si partial conditionat se pastreaza in vase de lemn circa 6 luni de zile. In acest interval de timp se controleaza constantele fizico-chimice prin analize de laborator si organoleptice. Cu 6 luni inainte de data stabilita pentru imbuteliere se verifica stabilitatea tartrica si, daca este nevoie, se efectueaza refrigerarea la -7° C, urmata de o filtrare sterilizanta. Dupa aceste operatiuni, produsul se tine la maturare 6 luni dupa care se poate imbutelia.

0754566093 0743123546 - Comenzi telefonice
Non Stop

 


Detalii produs


Categorie: Vinuri Rosii, Bauturi Spirtoase

Greutate produs: 1 kg.



Produse similare


Inspiratie de peste 2000 de ani. Probabil de aceea reuseste si astazi sa armonizeze sacrul cu mestesugul, inovatia cu traditia. Colectia Leat 6500 trece prin filtrul traditiei locale soiuri notorii...
49,42 RON
Tip: Alb Demisec Alc: 13% vol. Vol: 750ml Aroma si racoarea brizei. Caldura si finetea nisipului. Nelinistea coplesitoare a marii. Le-am gasit adunate in bobul de strugure si le-am pastrat cu...
39 RON
Tip: Alb Sec Alc.14, 6%. Vol: 750ml Inspiratie de peste 2000 de ani. Probabil de aceea reuseste si astazi sa armonizeze sacrul cu mestesugul, inovatia cu traditia. Colectia Leat 6500 trece prin...
52,21 RON
  
  

  

Filtreaza dupa brand

  



  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!