0754566093 0743123546  |  Intrebari frecvente  |  Contact

Acces cont  |  Istoric comenzi  |  Inregistrare

  
  
  
  
 Poze Sauvignon Blanc Bag in Box Macin 20L

 
 
Pin It


Sauvignon Blanc Bag in Box Macin 20L

Pret: 178 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, .

Tip:Alb Demisec

Vol:20l

BAG-IN-BOX-ul este alcătuit după cum arată şi denumirea din două elemente: bag = pungă şi box = cutie ( pungă în cutie).                        

Punga este alcătuită din mai multe straturi din material special pentru alimente şi dispune de un robinet cu sigiliul

Cutia este fabricată din carton şi are rolul de a proteja punga în timpul depozitării, manipulării şi a transportului. Motivele pentru care din ce în ce mai mulţi producători de vinuri, printre care şi firma noastră, au apelat la acest tip de ambalare a vinurilor au fost avantajele pe care le oferă acest tip de ambalare faţă de cele tradiţionale. Dintre avantaje menţionăm faptul că vinul îmbuteliat în bag-in-box se află într-un mediu aseptic, conservarea acestuia se face pe toată perioada păstrării în ambalaj fără a exista pericolul deprecierii sau schimbării calităţii.                         

  Îmbutelierea vinului la bag-in-box se realizează în vid, utilajul de îmbutelierea este prevăzut cu o instalaţie de impregnare cu gaz inert (azot sau dioxid de carbon) ce ajută la conservarea vinului. Firma noastră utilizează bag-in-box-uri de 10 şi 20 l pentru vinurile cu indicaţie geografică. Am ales această modalitate de ambalare ca o variantă mai sigură şi mai ieftină pentru cei care achiziţionează vinuri vrac pentru diverse evenimente (nunţi, botezuri, petreceri private) şi pentru restaurante care vând vin la pahar.

0754566093 0743123546 - Comenzi telefonice
Non Stop

 


Detalii produs


Categorie: Bag in Box 20l

Greutate produs: 20 kg.

Producator: Vinuri de Macin

Vinuri de Macin


Produse similare


Tip: Alb Demisec Bag In Box Vol: 20l
150 RON
Tip: Alb Sec BAG-IN-BOX-ul este alcătuit după cum arată şi denumirea din două elemente: bag = pungă şi box = cutie ( pungă în cutie)....
178 RON
Bag in Box Macin Tip: Alb demisec Vol: 20l BAG-IN-BOX-ul este alcătuit după cum arată şi denumirea din două elemente: bag = pungă şi box = cutie ( pungă în cutie)....
178 RON
  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale