Descriere

Tip:Vodka Lemon,Volum:750ml,Alcool:40%vol
Absolut Citron a fost o veste buna pentru fanii vodca cu gheata si lamaie din anii 80 si au existat o multime. Mai exact, Absolut Citron a fost lansat in 1988, la noua ani dupa Absolut Original si la doi ani dupa primul membru al familiei, aromatizat, Absolut Peppar. Succesul a fost unul important in randul oamenilor carora le place gustul de lamaie, dar a devenit si principalul ingredient al bauturii Cosmopolitan.
Ce are gustul adevarat al gustului de lamaie?
Absolut Citron este produs exclusiv din ingrediente naturale si, spre deosebire de alte vodci aromate, nu contine zahar adaugat. Scurt si simplu: Absolut Citron este neteda si placuta, cu o lamaie proaspata de fructe de lamaie si o nota de coaja de lamaie.
Modul absolut de a face vodca
In 1879, Lars Olsson Smith a introdus distilarea continua cu care a facut Absolut Rent Branvin. In loc de distilarea ca de obicei de trei sau patru ori, vodca a fost distilata de nenumarate ori. Absolut Citron se face in acelasi fel, singura diferenta fiind gustul de lamaie. Si, ca si restul familiei, este produsa in Ahus, nu departe de L.O. Orasul natal al lui Smith. Deoarece procesul nu se va schimba niciodata, nici gustul adevarat al lui Absolut Citron.
Mentinerea ingredientelor naturale
Principalele ingrediente din Absolut Citron sunt aroma Absolut Vodca si citrice. Absolut Vodka este fabricat din apa si grau de toamna. Apa vine dintr-un put adanc in Ahus, unde este protejat de impuritati. Graul de iarna este, de asemenea, cultivat in Ahus si se deosebeste de alte culturi.

Absolut Vodka Citron 0.7L

69,00 RON (Reducere 24%)
52,17 RON
Pretul include TVA 19%; .
Disponibil in stoc
  • ×