Descriere

Absolut Vodka este o vodca suedeza fabricata exclusiv din ingrediente naturale si, spre deosebire de alte vodci, nu contine zahar adaugat. De fapt, Absolut este la fel de curata ca si vodca. Cu toate acestea, are un anumit gust: bogat, plin de corp si complex, dar neted si moale cu un caracter distinct de cereale, urmat de un indiciu de fructe uscate.
De ce sa schimbi ceea ce este perfect?
In 1879, Lars Olsson Smith a introdus distilarea continua cu care a facut Absolut Rent Brannvin. In loc de obicei de trei sau patru ori, vodca a fost distilata de nenumarate ori. Dupa 100 de ani, a fost reintrodusa ca Absolut. Absolut este produs in Ahus, este, de asemenea, locul unde se cultiva graul folosit pentru fabricarea vodcai. Si din moment ce felul in care se face Absolut nu se va schimba, nici gustul adevarat al vodcai.
Mentinerea ingredientelor naturale naturale
Principalele ingrediente din Absolut Vodka sunt graul de apa si de iarna. Apa vine dintr-un put adanc in Ahus, unde este protejat de impuritati. Graul de grau difera de alte culturi: este semanat in toamna si a recoltat urmatoarea. Zilele dintre ele cresc sub zapada suedeza, dezvoltandu-si graul dur. De asemenea, utilizarea ingrasamintelor este minimizata.

 

Absolut Vodka Editie Limitata 0.7L

56,44 RON
Pretul include TVA 19%; Garantam integritatea coletului.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Tip: Vodka
Culoare: Transparent
Concentratie Alcoolica: 40%
Cantitate: 0.7L
Bax: 6 Sticle