Descriere

Tip:VodKa Raspberri Volum:700ml,Alcool:40%vol
De cand zmeura salbatica se gaseste adesea pe dealurile suedeze, nimic nu ar fi mai natural decat introducerea lui Absolut Raspberri. Si asa a fost, in 2004, 25 de ani de la introducerea Absolut Vodka.
Absolut Raspberri este fabricat exclusiv din ingrediente naturale si, spre deosebire de alte produse aromate, nu contine zahar adaugat. Este bogat si intens cu caracterul proaspat si fructat al zmeurii maturate.
In 1879, Lars Olsson Smith a introdus distilarea continua cu care a facut Absolut Rent Brannvin. In loc de obicei de trei sau patru ori, vodca a fost distilata de nenumarate ori. Absolut Raspberri se face in acelasi fel, singura diferenta fiind gustul zmeurii. Si, ca si restul familiei, este produsa in Ahus, nu departe de L.O. Orasul natal al lui Smith. Din moment ce procesul nu se va schimba niciodata, nici gustul adevarat al lui Absolut Raspberri.
Principalul ingredient din Absolut Raspberri este Absolut Vodka si aroma de zmeura. Absolut Vodka este fabricata din apa si grau de toamna. Apa vine dintr-un put adanc in Ahus, unde este protejat de impuritati. Graul de iarna este, de asemenea, cultivat in Ahus si se deosebeste de alte culturi Utilizarea ingrasamintelor este minimizata. Zmeura este la fel de naturala ca restul ingredientelor.

Absolut Vodka Raspberri 0.7L

66,00 RON (Reducere 20%)
52,17 RON
Pretul include TVA 19%; .
Disponibil in stoc
  • ×