Academia Purcari Saperavi 2019 0.75L

Purcari
249,22 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Purcari
Disponibil in stoc

Descriere

Academia Saperavi este esența impresionantului soi georgian cu același nume, reinterpretat de către expresia pură a terroir-ului de Purcari,obținând, în rezultat, un vin autentic cu aromă fulminantă. De un rubiniu intens cu reflexe purpurii, parfumat cu arome explozive de prune și fructe coapte acest vin roșu sec cu taninuri catifelate, are un gust plin, opulent, cu un postgust lung, plăcut și cu arome complexe. Academia Saperavi șoptește istoria uneia dintre cele mai importante virtuți omenești ce stă la baza oricărei creații.

Sticle îmbuteliate:6000
Această cifră servește drept omagiu al timpului trecut de la înregistrarea primelor practici de utilizare a amphorelor în vinificație, în Georgia.

”Crearea Acadmiei Purcari a însemnat cercetarea propriei identități, fără să mai urmezi tendințele pieței, ale modei sau ale unor soiuri care să ne facă să ne gândim la un vin simplist. Academia Purcari are drept scop să descopere identitatea vinurilor moldovenești, implicand în acest proces consultanți și studenți și încercând să se stabilească o linie de perspectivă pentru viitor în cee ace privește calitatea vinului moldovenesc.”
Federico Giotto
„Interpret al solului”, oenolog, consultant Purcari,
Italia

Detalii

Greutate
1.4
Brand
Treapta de Calitate
IGP
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Saperavi
Tara de Origine
Moldova
Regiune
Purcari
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Bax
4 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review