Descriere

Tip:Rosu Sec. Volum:750ml. Alcool:13.5% vol. Cupaj:Prugnolo Gentile,Sangiovese, Merlot

Vinul este lung si persistent in finisare si dupa gust. O culoare rosie vie, vinul prezinta un nas proaspat de violete, coacaze rosii si mure, bine fuzionat cu note de scortisoara. Palatul este deopotriva dulce si mineral in caracter, iar notele de fructe de padure se simt prima data la nas.

Iarna a fost caracterizata de temperaturi usoare si precipitatii abundente, care au ajutat la crearea, semnificativa, a unor rezerve ample de apa in pamant. Primavara si vara au fost reci, favorizand o crestere si o dezvoltare regulata a vitei de vie si a strugurilor, ceea ce a dus la o foarte mica intarziere in realizarea unei maturitati complete.

Strugurii au fost selectati si li s-a dat o presare moale, iar mustul s-a dus in rezervoare din otel inoxidabil pentru fermentatie. Dupa aproximativ zece zile de contact cu pielea, reusita cu scopul de a aduce pe deplin notele de fructe si flori tipice strugurii Sangiovese, vinul a trecut printr-o perioada de douasprezece luni de imbatranire in butoaie de stejar. Imbutelierea, care a avut loc in primavara anului 2015, a fost urmata de o perioada de douasprezece luni de imbatranire a sticlelor.

Proprietatea La Braccesca, care se intinde pe o suprafata totala de 1250 hectare, este formata din doua blocuri diferite. Nucleul istoric al proprietatii se afla in zona Montepulciano, cu o suprafata de 103 hectare de podgorie, in cele mai sub-zone pentru producerea lui Vino Nobile. Celalalt bloc, cu o suprafata de 237 de hectare de podgorii, este situat la poalele dealurilor din orasul Cortona.


Antinori La Braccesca 2013

83,98 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546