Antonutti Bertrando 0.75L

Antonutti
98,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Antonutti
Disponibil in stoc

Descriere

Teritoriul Friuli Mijlociu. Câmpie cu soluri pietroase cu fracții de argilă roșie de origine morenică.

Cultivare Viile sunt cultivate in Guyot, cu o densitate de 4.000 de plante la hectar. După o rărire manuală și o defoliere pentru a obține o mai bună aerisire a ciorchinilor și o mai bună expunere la soare, producția finală de struguri este de aproximativ 2 kg per viță de vie.

Vinificare Strugurii culeși în zori când sunt perfect copți, sunt despuiți și supuși la macerare la rece timp de aproximativ 12 ore. pentru a fi apoi apăsat ușor. Doar mustul de curgere va urma faza delicată de fermentare lentă și parțială în rezervoare de oțel. Mustul își va continua fermentația alcoolică în butoaie de stejar francez de 225 litri. si se va odihni pe drojdie peste 6 luni cu batonaj periodic pentru a induce liza celulelor de drojdie; acest proces va caracteriza, evolua si proteja vinul. După ce a fost îmbuteliat, va îmbătrâni în sticlă timp de aproximativ un an înainte de a fi comercializat.

Galben pai strălucitor, scoate în evidență un buchet floral delicat împreună cu note de măr auriu, miere de salcâm și un ușor picant. Echilibrat și mătăsos la palat, amintește la final de note fructate și delicat prăjite.

Detalii

Categorii
Greutate
1.5
Brand
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
13.5%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review