Descriere

Tip:Apa Oligominerală Naturală

Vol:2l

Ambalaj:Pet

Ambalaj:6 sticle/bax

Desemnată cea mai bună apă minerală plată de către mame

Apa oligominerală naturală Aquatique – câștigătoare la categoria “Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”
Studiul, realizat de revista Forbes România în colaborare cu agenția D&D Research, s-a desfășurat în perioada iulie – septembrie 2016, incluzând o amplă cercetare a opiniei mamelor la nivelul întregii țări.

Topul a fost realizat pe baza răspunsurilor mamelor cu vârsta între 22 și 35 de ani, care au copii cu vârste între 0 și 5 ani, și care locuiesc în 41 de orașe din România cu peste 50.000 locuitori. Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată folosesc pentru copilul lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură pentru copilul lor și să denumească brandul de apă cu cel mai ridicat nivel de calitate.

Aquatique a obținut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, fiind desemnată cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici.
În anul 2008, Aquatique a primit distincția „Grand Gold Medal“ de la Institutul Internațional de Selecție a Calității – Monde Selection Bruxelles.
Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu”

Ca o confirmare a proprietăților sale benefice pentru bebeluși, în urma efectuării unui studiu clinic, Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu” atestă faptul că apa minerală naturală Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate sugarului.
Societatea Română de Pediatrie

De asemenea, și Societatea Română de Pediatrie confirmă faptul că apa oligominerală Aquatique poate fi folosită ca atare sau pentru pregătirea hranei bebelușilor si copiilor.

Apa Oligominerală Naturală Aquatique 2l

2,51 RON
Pret pachet (6 buc): 15,06 RON
Pretul include taxa TVA * de 9%; Livrare in 1-2 zile
x 6
Disponibil in stoc
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 6 bucati.