Apogeum Fetească Neagră Editie Limitata 2011 Cutie Cadou 0.75L

Domeniile Tohani
1.866,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Domeniile Tohani
Disponibil in stoc

Descriere

Apogeum 2011 este un vin care reprezintă încununarea a peste 15 ani de efort susținut în care echipa noastră a investit într-un vis: Feteasca Neagră. Și asta pentru că la Tohani, Feteasca Neagră, soiul nostru național reprezentativ, se bucură de cele mai bune condiții pentru a atinge maximum de calitate datorită condițiilor excelente de sol și climă.

O Fetească Neagră care, concurând la aceeași masă cu soiurile internaționale de cel mai înalt palmares, a reușit să obțină din partea exigentului juriu al Concours Mondial de Bruxelles (cel mai prestigios concurs de vinuri din lume), Medalia de Aur în 2014.

Închinând un pahar din acest vin rar împreună, ne bucură să împărtășim alături de dumneavoastră, din ediția limitată în care a fost îmbuteliat, o parte din distincția care credem că-i permite pe deplin să-și revendice, din anul său de recoltă, calitatea de cea mai bună Fetească Neagră a României.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3 kg
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Fetească Neagră
Tara de Origine
Romania
Regiune
Dealu Mare
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
13.8%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review