Ardbeg Whisky Uigeadail 0.7L

Ardbeg
398,28 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Ardbeg
Disponibil cu precomanda

Descriere

Ardbeg Whisky Uigeadail este pronunțat,special si însoțește cu notele tradiționale profunde și fumate ale lui Ardbeg, cu tonuri delicioase și stafidite de vechi butoaie din fostul Sherry. Ardbeg Uigeadail a fost votat de către Comitetul Ardbeg cu peste 120.000 de persoane drept Ardbeg preferat.

Bogat cu arome placute. La puterea maximă, aroma inițială este un amestec amăgitor de tort cald de Crăciun, ulei de nucă și violete de parmă îmbinate cu condimente oceanice proaspete, cedru și ace de pin care cad din brad. Un foc de cărbune mocnit și mirosul de piele bine unsă aduc căldură. Dulceața cafelei și a stafidelor acoperite cu ciocolată apar prin fum. Odată cu apa, fumul profund crește în intensitate, amintind de o budincă de Crăciun arsă. Coacăzele înflorite bogate și banana caldă și pâinea de nucă sunt servite cu espresso mocha fierbinte

Detalii

Categorii
Greutate
1.6
Brand
Tip
Single Malt Whisky
Culoare
Auriu
Tara de Origine
Scotia
Regiune
Islay
Concentratie Alcoolica
54.2%
Cantitate
0.7L

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review