27%

Armand de Brignac Rose Bag 0.75L

Maison Cattier
3.085,56 RON (TVA inclus) 4.264,18 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Maison Cattier
Disponibil in stoc

Descriere

Champagne Armand de Brignac este un brand de șampanie de prestigiu deținut de familia Cattier. Familia are o istorie bogată ca casă de șampanie de elită în micul sat Chigny les Roses, deoarece dețin și cultivă podgorii de familie din 1763. Astăzi, Patriarhul Jean-Jacques Cattier supraveghează producția de vin a castelului cu recolte anuale strict limitate, asigurându-se că tradițiile de vinificație artizanală ale familiei sunt păstrate vii în fiecare sticlă.

Beciurile Cattier sunt printre cele mai adânci și mai vechi din regiunea Champagne și sunt clasificate de Comité Interprofessional du Vin de Champagne și Institut National des Appellations d'Origine. Au trei stiluri de arhitectură reprezentate în caverne: gotic, renascentist și roman. Armand de Brignac este învechit într-o secțiune specială, închisă, din partea cea mai adâncă a acestor pivnițe, la 119 trepte sub pământ.

Secolele petrecute perfecționând arta șampaniei sunt folosite în fiecare cuvée Armand de Brignac. Șampania Armand de Brignac a câștigat laude de la criticii de vin și cunoscătorii din întreaga lume: Armand de Brignac Ace of Spades Brut Gold a fost votat numărul 1 de șampanie din lume într-o degustare oarbă de 1.000 de mărci în 2010. Șampania Armand de Brignac a fost, de asemenea, premiată cu nr. .1 Șampania Blanc de Noirs în lume în 2016. Șampania Ace of Spades este disponibilă și în sticle mari de șampanie.

Detalii

Categorii
Greutate
2 kg
Tip
Sampanie
Culoare
Rose
Soi
Chardonnay, Pinot Noir
Tara de Origine
Franta
Regiune
Champagne
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review