Descriere
Tip:Rose Sec
Vol:750ml
Strugure:100% Busuioaca de Bohotin
Altitudine:250m
Cules:Manual
Vinificare:Macerare timp de 6 ore in prese,la rece, la temp de 8-10° C, sub protectie de gaz inert.Mustul ravac rezultat este limpezit gravitational, la temp de 12 ° C timp de 32 de ore.Fermentarea are loc in tancuri de inox, timp de 20 zile la o temperatura de 12-14 ° C.
Busuioaca de Bohotin reprezinta “vinul esenta” al Domeniilor Averesti, si in nici o alta podgorie nu capata caracterul nobil de aici.
Pentru fiecare dintre cele trei tipuri de vin am selectat microzonele optime, am cules manual strugurii in momente diferite, fiecare a fost vinificat intr-un mod special, iar rezultatul este “studiu de caz” pentru exprimarile acestui strugure. Vinuri aromate, proaspete, versatile, pe care le poti consuma in orice moment si la orice ocazie.


Fotografia are caracter informativ.
Produsul poate prezenta mici diferente aduse de catre producator fara preaviz, precum aspectul produsului,eticheta sau volumul de alcool.
Detalii produs
Produse similare



















