Descriere

Tip:Alb Demidulce. Cantitate:750ml. Alcool:12.8%vol

Aromat și proaspăt, Nativa Traminer este un vin cu un gust generos fructat și tandru. Vei simți note de fructe tropicale precum mango și anans, flori de salcâm și o aromă vegetală plăcută care se îmbină atât de bine cu aciditatea și postgustul dulceag.
Cultura Cucuteni a creat de-a lungul timpului, pe lângă misterul civilizației, un specific local si numeroase repere vizuale inconfundabile si specifice zonei in care cresc strugurii podgoriei Averești.
Din aceasta cultura vizuala, am ales câteva elemente: simbolul Recoltei, simbolul Dealurilor si simbolul Protecției, elemente care exprima legătura ritualica a oamenilor zonei cu natura.
Sub semnul celor trei simboluri, dependent prin fragilitatea sa de echilibrul dintre ele, sta VINUL.
Definirea stilului pentru vinurile NATIV de Averești este rezultatul unei munci minuțioase, al selecției precise a microterroir-ului si parcelelor, si la variate si moderne tehnici de vinificație.
Toata aceasta experiența s-a transformat o selecție de vinuri care reflecta cu fidelitate expresia clasica a tradiției, caracterului si nobleței vinurilor Domeniilor Averești, fiind apreciate de către cei mai exigenți critici.
Maturarea in baricuri a fost folosita doar la vinul roșu si la Chardonnay pentru a aduce un plus de complexitate si eleganta.


Averesti Nativa Traminer Demidulce 0.75L

40,00 RON (Reducere 20%)
31,90 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx România, Livrare în 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare în 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori / Pentru cantități mari putem acorda reducere suplimentara.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546