Averesti Nativa Traminer Demidulce 0.75L

Domeniile Averesti
35,70 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Domeniile Averesti
Disponibil in stoc

Descriere

Tip:Alb Demidulce. Cantitate:750ml. Alcool:12.8%vol

Aromat și proaspăt, Nativa Traminer este un vin cu un gust generos fructat și tandru. Vei simți note de fructe tropicale precum mango și anans, flori de salcâm și o aromă vegetală plăcută care se îmbină atât de bine cu aciditatea și postgustul dulceag.
Cultura Cucuteni a creat de-a lungul timpului, pe lângă misterul civilizației, un specific local si numeroase repere vizuale inconfundabile si specifice zonei in care cresc strugurii podgoriei Averești.
Din aceasta cultura vizuala, am ales câteva elemente: simbolul Recoltei, simbolul Dealurilor si simbolul Protecției, elemente care exprima legătura ritualica a oamenilor zonei cu natura.
Sub semnul celor trei simboluri, dependent prin fragilitatea sa de echilibrul dintre ele, sta VINUL.
Definirea stilului pentru vinurile NATIV de Averești este rezultatul unei munci minuțioase, al selecției precise a microterroir-ului si parcelelor, si la variate si moderne tehnici de vinificație.
Toata aceasta experiența s-a transformat o selecție de vinuri care reflecta cu fidelitate expresia clasica a tradiției, caracterului si nobleței vinurilor Domeniilor Averești, fiind apreciate de către cei mai exigenți critici.
Maturarea in baricuri a fost folosita doar la vinul roșu si la Chardonnay pentru a aduce un plus de complexitate si eleganta.


Detalii

Categorii
Greutate
1.3
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review