Descriere

Tipul vinului : Sec
Vol:750ml
Culoarea acestui vin este roz – somon deschis.
Merlot reprezinta 60% din acest Rosé iar Cabernet Sauvignon 40%.

Pe dealurile Dobrusei, vita de vie se cultiva de mii de ani. Personalitatea vinurilor AVINCIS este data de terroir-ul Dragasanilor, in care se reunesc sevele, aromele si gusturile sublimate de vita de vie din sol, lumina soarelui, a lunii si a stelelor, respiratia binefacatoare a Oltului, precum si experienta milenara a podgorenilor locului.
Recoltarea se face manual in ladite de 18 kg pentru ca strugurii sa fie cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare.
Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi.
Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii, apoi sunt usor striviti intr-o presa pneumatica inchisa, fiind apoi macerati pe coji de struguri.
Fermentarea are loc in cisterne de inox la temperatura controlata folosindu-se drojdii selectionate pentru evidentierea aromelor.
Buchetul dezvaluie arome de capsune salbatice si petale de trandafir.
Gustul sau este apetisant, cu arome de cirese proaspete si final intepator.
Acest vin trebuie degustat tanar si proaspat!
Recomandari privind servirea:Va sfatuim sa degustati acest vin foarte bine racit la 7 ˚C.
Acompaniaza foarte bine aperitivele.
De asemenea va recomandam sa-l degustati alaturi de salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveti, legume la wok sau preparate la gratar.
Dop: Micro-aglomerat ; Aciditate totala : 6,41 g/ltr. Ac.tart.

Avincis Rose

41,48 RON (Reducere 7%)
38,50 RON
Pretul include TVA 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546