Descriere

Comanda minima 150 Lei la produsele Mosi Iosif pentru posibilitatea ambalarii izolate termic.

Crud-uscat si usor afumat, acest babic sticks este facut doar din ingrediente naturale, dupa o reteta autentica. Materia prima este de origine romaneasca, incluzand carne de vita si capra.

Carnatii babic sunt maturati timp de 17 zile si afumati pana la perfectiune, cat sa-ti ploua in gura!

Carnati Babic

Oricine a gustat macar o data, stie savoarea unor carnati babic. Dar, ce nu stie de fapt este ca acest babic sticks este cu mult mai special, datorita ingredientelor 100% naturale, ca pe vremuri.

Acest lucru nu se aplica doar pentru acesti carnati babic, ci pentru toata colectia noastra de mezeluri naturale, inclusiv pentru inconfundabilul Ghiudem tataresc.

Suntem mandri sa spunem ca ghiudemul nostru tataresc este primul produs atestat ca traditional din județul Constanta de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Ce contine acest Babic sticks?

Babicul nostru de casa este crud-uscat, usor afumat si usor picant, datorita singurelor ingrediente:

Carne de vita si capra de origine romaneasca;Bulion de ardei + bulion de rosii;Boia dulce si iute;Apa;Sare;Membrana naturala comestibila de ovina.

Puteti folosi carnati babic in omleta, pilaf, tocana, ca ingredient in ciorbele de verdeturi sau ca atare.

Preparare si valabilitate

Perioada de maturare a acestui babic sticks este de 17 zile. Afumarea se realizeaza cu rumegus din lemn de esenta tare, in tiraj natural.

Desi vorbim despre un preparat 100% natural, carnatii babic se pot pastra pana la 6 luni in vid, la o temperatura de 0-4°C. Acest lucru de datoreaza conservantului constituit doar din adaosul de condimente si sare.

Stiai ca…?

Multe persoane confunda acest babic cu ghiudemul. Pe buna dreptate, acestea doua au multe in comun, dar exista si diferente notabile.

Conform Bon Chef in Babic vs Ghiudem, demult, sarbii din zona Buzaului nu erau multumiti de carnea de oaie din regiune, si de aceea au decis sa faca ghiudem si babic sticks, devenind cat se poate de popular in timp.

Pe atunci, carnea se prepara cu multe condimente, ca mai apoi sa fie lasata la afumat si uscat pana cand devenea ca o “bucata de lemn”.

Din fericire, ai nostri carnati babic au un gust savuros, ca pe vremuri, iar “lemnul” nu intra in discutie!

Babic Sticks 100g

16,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx România / Curier FedEx Europa / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546, Luni-Vuneri 9:00-18:00