Barza Alba Prezident Divin 50 Ani 0.7l

Barza Alba
3.207,05 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Barza Alba
Disponibil in stoc

Descriere

DIVIN cu o compoziție de unicat, creat din distilat de vin învechit, cu o vârstă superbă de 50 de ani. Armonia absolută conturată într-un echilibru inedit ce îmbină buchetul compus de o finețe rară cu gustul impresionant prin amprenta timpului lăsată în adîncul sentimentelor trezite. Se privește bine, servit în bocal model „Cognac XO”.

Produs din distilate pentru divin maturate minim 50 ani, creat în anul 2005. Timpul trece, se maturează și devin mai intense distilatele. În sfârșit, munca nobilă ce a durat 50 ani s-a încheiat. Nuanțele buchetului, incântând, se prefirează de la aroma fină și tandră de flori de primăvară prin mireasma condimentată de ierburi de vară spre mirosul de pădure de stejar tomnatică, finisând cu un acord puternic a gustului plin și o amprentă deosebit de prelungită. Divinul ”Prezident” este un rege adevărat, încununat cu o coroană din 50 de stele.


Detalii

Greutate
2
Brand
Tip
Vinars
Culoare
Ambră
Soi
Aligote, Fetească Albă, Rcațiteli
Tara de Origine
Moldova
Temperatura optima de consum
20-22⁰C
Concentratie Alcoolica
44%
Cantitate
0.7L
Bax
4 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review