Descriere

Gustul legendarului sortiment de vodka Beluga Noble este completat perfect de savoarea caviarului. Astfel, de aceasta data sticla este insotita de un recipient elegant creat special pentru a servirea acestui fel culinar.

Recipientul pentru caviar este inscriptonat cu logo-ul Beluga 3D. Vodka are in compozitie doar ingrediente de cea mai buna calitate – distilat de malt, miere, extract ca ovaz si de susai – iar cele trei etape de filtrare si perioada de odihnire de 30 de zile desavarseste profilul aromatic si gustul autentic Beluga.

Beluga Noble este creata din cele mai bune ingrediente naturale: alcool obtinut din malt si cea mai pura apa provenita din izvoarele Siberiei.

Toate aceste elemente sunt supuse unei triple distilari înainte ca ingrediente ca miere, extract de ovaz si extract de armurariu (sau ciulinul laptelui) sa fie adaugate în compozitia finala.

Beluga Noble este lasata la maturat timp de 30 de zile fapt ce îi confera un gust bogat si usor aromat.

Beluga Noble este o vodca extrem de fina, pana lacel mai mic detaliu. Avand elemente realizate manual, designul rafinat al ambalajului reflecta perfect nobletea produsului. Fiecare sticla este decorata cu o caracteristica importanta – un mic peste Beluga, aplicat manual,intr-un mod traditional.

Beluga Noble Vodka Cutie + Caviar Dish 0.7L

204,44 RON (Reducere 20%)
163,55 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Tip: Vodka
Culoare: Incolora
Tara de Origine: Rusia
Regiune: Siberia
Concentratie Alcoolica: 40%
Cantitate: 0.7L
Bax: 6 Sticle