Borsec Apa Minerala Plata 0.5L. 12 Sticle/bax

Borsec
2,75 RON (TVA inclus)
33,00 RON / pachet (TVA inclus)
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 12 buc.
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Borsec
Disponibil in stoc

Descriere

Apreciată de peste două secole, apa minerală Borsec își poartă cu mândrie titlul „Regina Apelor Minerale”, acordat la Viena în 1873.

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri româneşti, lansat de Biz împreună cu compania de cercetare Unlock Market Research. Borsec este campioana brandurilor româneşti ocupând prima poziţie în top, o marcă iubită, aproape de consumatori.

BrandRo, topul “100 cele mai puternice branduri româneşti”, aflat la cea de a opta ediție, măsoară “puterea” mărcilor româneşti din perspectiva investiţiei de încredere şi afectivitate care le este acordată de către consumatori, fără a lua în calcul indici financiari și comerciali.

Studiul are la bază 1.000 de interviuri online şi este reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, împărţire pe sex şi vârstă a populaţiei între 18 şi 55 de ani.

Detalii

Categorii
Apa
Greutate
0.6 kg
Brand
Tip
Apa
Cantitate
0.5L
Unitati/Bax
12 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review