Budureasca BonOm Sec 2019 Asamblaj Ediție Limitată 0.75L

Budureasca
113,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Budureasca
Disponibil in stoc

Descriere

Culoare roșu rubiniu închis, cu arome ce amintesc de vișine, nucă de cocos și tutun. Gustul se definește treptat în jurul prunelor uscate și al mixului de condimente fine, iar maturarea îndelungată în butoaie de stejar conduce către complexe senzații taninoase și un postgust lung.

Ideal cu fripturi din carne de vită, piept de rață, cotlet de miel la cuptor în crustă de ierburi aromate, dar și împreună cu brânzeturi dure și semidure.

"Vinul iși are propria viață, trăiește. Se naște, crește, trece prin momente de cumpănă, de împlinire, mai apoi, de așezare și cu grijă, credință și răbdare, poate deveni bun. Sună cunoscut, nu? " - Virgil Ianțu

Creat în ediție limitată împreună cu Virgil Ianțu.

Vinificarea acestui asamblaj ediție limitată a avut loc separat pentru fiecare soi în parte. Strugurii au fost culeși manual din cele mai bune parcele ale viilor noastre, beneficiind de condiții exemplare de climă, sol și altitudine. Recoltarea strugurilor s-a desfășurat în mai multe etape, pentru ca fiecare soi să poată atinge maturitatea deplină. Mustuiala a avut parte de o macerare clasică, la temperaturi controlate. A urmat apoi o perioadă de învechire de 18 luni în baricuri atent selecționate de stejar american și românesc, ceea ce a conferit vinului o mai bună structură și o complexitate sporită.

Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 15 - 17°C.

Detalii

Categorii
Greutate
1.2
Brand
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Shiraz
Tara de Origine
Romania
Regiune
Dealu Mare
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14.5%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review