Descriere

Cupaj Chardonnay & Feteasca Regala Budureasca

UM: 750ml

Tip: Alb Sec

Volum Alcool: 13% vol

Mod de ambalare: bax 6

Vioi și elegant deopotrivă, vinul are o culoare galben cu reflexii verui, cu arome proaspete de pere și caise. Este corpolent și echilibrat, dar în același timp parfumat la gust ca un măr zemos de vară, iar postgustul lung și fructuos ne amintește de piersicile coapte din livada bunicilor. Se poate combina cu preparate din carne albă, pește, fructe de mare, paste cu sosuri albe sau brânzeturi, precum majoritatea vinurilor albe.

Viile Budureasca dețin unele dintre cele mai bune condiții de climă și sol din țară, oferind ploi blânde care au asigurat o creștere armonioasă a viței de vie și căldură, exact atât cât trebuie pentru a extrage din struguri cele mai distinse arome. Oenologul nostru a ales cu iscusință proporțiile în care a îmbinat vinurile albe Fetească Regală și Chardonnay pentru a obține o licoare cu personalitate puternică precum a mărețului rege Daphix, cel de neînvins în lupta dreaptă, cel care oferă și numele acestui cupaj extraordinar.

Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (DOC – CMD Dealu Mare).

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 10 - 12°C.

Budureasca Premium Daphix 0.75L

42,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Stoc limitat
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546