Budureasca Premium Sauvignon & Sauvignon Sec Ediție Limitată 0.75L

Budureasca
43,55 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Budureasca
Disponibil in stoc

Descriere

Pentru acest vin am ales să unim două soiuri înrudite și diferite Sauvignon Blanc & Cabernet Sauvignon. Despre Sauvignon Blanc se zice că a apărut pentru prima dată în Valea Loarei, situată în regiunea Bordeaux din Franța, fiind binecunoscut pentru vinurile proaspete și crocante pe care le creează. Aromele și gustul caracteristice pentru Sauvignon Blanc sunt bazate de obicei pe variații de fructe tropicale și citrice.

În schimb, Cabernet Sauvignon s-a născut din împerecherea dintre Cabernet Franc și Sauvignon Blanc. Soiul este aproape exclusiv folosit pentru obținerea de vinuri roșii, dar noi am găsit în Cabernet Sauvignon candidatul ideal pentru a conferi acestui asamblaj alb note pământii și senzații erbacee, transformând vinul într-o licoare elegantă și inedită.

Asamblaj excepțional din Sauvignon Blanc și Cabernet Sauvignon se revarsă eliberând arome proaspete de fructe tropicale și flori de vară. Gustul încântă prin voiciunea senzațiilor citrice și erbacee. Un vin proaspăt, elegant, ce etalează un echilibru perfect între cele două soiuri din care a fost creat.

Recomandăm asocierile culinare cu pește cu legume la grătar, paste cu fructe de mare, brânzeturi alese sau sushi.

Detalii

Categorii
Greutate
1.2 kg
Brand
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc
Tara de Origine
Romania
Regiune
Dealu Mare
Temperatura optima de consum
10-12⁰C
Concentratie Alcoolica
14%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review