Busuioaca de Averesti Diamond Junior Sec 0.75L

Domeniile Averesti
47,60 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Domeniile Averesti
Disponibil in stoc

Descriere

Arome intense de busuioc completate de note florale. Gust dominat de fructe albe- într-un strat delicat de petale de trandafir. Final elegant, cu note ușor condimentate. AVERESTI este cuvântul-cheie care desemnează nu orice Busuioacă, ci doar pe aceea originală, care se bucură de recunoașterea specialiștilor și amatorilor de decenii (unii spun chiar secole). Strugurii de Busuioacă aici și-au găsit cele mai bune condiții de sol și climă pentru a se exprima gustativ și aromatic într-o manieră unică – adeseori imitată, dar niciodată egalată. Aici, la Averești, prin cultivarea atentă a mai multor biotipuri de Busuioacă, iau naștere vinuri seducătoare prin prospețime, intensitate a gustului și calitate a aromelor care dau standardul de referință al acestui soi.
Strugurii au fost recoltați dimineața până la ora 10, manual cu multă grijă, la un conținut de zahar de 195g/l., apoi desciorchinați fără zdrobire. Boabele de struguri au fost răcite la o temperatură de 10° C și apoi introduse la macerat în presă timp de 6 ore.
Foarte bine răcit însoțit de muzică, dans și mulți prieteni.

Detalii

Categorii
Greutate
1.2
Treapta de Calitate
DOC
Tip
Sec
Culoare
Rose
Soi
Busuioacă de Bohotin
Tara de Origine
Romania
Regiune
Husi
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
14%
Cantitate
0.75L
Bax
4 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review