Descriere

Comanda minima 150 Lei la produsele Mosi Iosif pentru posibilitatea ambalarii izolate termic.

Carnati din Vita si Oaie Copti in Afumatoare sunt gustosi, aromati, si preparati cu grija, acesti carnati din vita si oaie sunt copti in afumatoare, perfecti pentru un gratar cu prietenii sau familia.

Pe langa gustul special, carnatii sunt si sanatosi, si vor deveni preferatii copiilor; vorbim din experienta!
Carnati oaie-vita copti in afumatoare

Carnatii exista in toate culturile culinare, incepand ca o modalitate de a conserva carnea cu condimente si fum, ca mai apoi sa fie descoperit gustul deosibit. Pentru ca si noi, ca popor, ii iubim, noi am preparat niste carnati din vita si oaie copti in afumatoare ce vor aparea pe masa din ce in ce mai des, odata gustati.
Ingrediente si mod de servire

Acesti carnati preparati din carne de oaie si vita fac parte din colectia noastra de mezeluri naturale sanatoase, alaturi de un soi de Carnati de capra. Acestia contin ingrediente alese cu grija, pentru gustul carnatilor din copilarie ai bunicilor nostri, de care ne amintim cu ardoare.

De aceea, noi am ales sa adaugam la acesti carnati: Cimbru;Sare si piper negru;Paprika dulce si iute;Usturoi;Maghiran;Membrana naturala de ovina.

Ingredientul care aduce savoarea subtila acestor carnati din vita si oaie copti in afumatoare este maghiranul, datorita gustului dulce, floral, si chiar citric.

Legenda spune, conform Kotanyi – Maghiranul ca verdeata aromatica – ca Afrodita, zeita frumusetii si a iubirii, a iesit din mare si a urcat pe insula Cipru.

In acelasi loc a crescut si maghiranul, devenind cunoscut ca planta iubirii, motiv pentru care miresele o purtau sub forma de coroana, pentru fertilitate.
Recomandare de servire

Carnatii se consuma ca atare, si se pot servi la temperatura camerei, dupa plac. Dar, recomandarea noastra este sa fie incalziti in tigaie, fara ulei, sau la gratar.

In acest mod, ei vor fi consumati si apreciati la adevarata lor valoare.
Valabilitate carnati

Desi este un preparat cu 100% ingrediente naturale, termenul de valabilitate este de 45 de zile. Acest lucru este posibil multumita tratamentului termic 90-120°C cu lemn de esenta tare, temperaturii de depozitare intre 0-4°C, si condimentelor alese cu grija.

Tu cum ai gati acesti carnati, in tigaie sau la gratar?

Carnati din Vita si Oaie Copti in Afumatoare 150g

14,50 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx România / Curier FedEx Europa / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546, Luni-Vuneri 9:00-18:00