Chateau Musar Red 2015 375ML

Chateau Musar
135,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Chateau Musar
Disponibil in stoc

Descriere

Chateau Musar Red este un amestec de Cabernet Sauvignon, Carignan și Cinsault din podgoriile din apropierea satelor din Valea Bekaa, Aana și Kefraya, pe soluri pietrișoase peste calcar. Plantate începând cu anii 1930, producțiile sunt scăzute de la aceste viță de vie mature (vârsta medie: 40 de ani): între 15 și 35 hl la hectar.

Componentele varietale din Chateau Musar Red suferă fermentații îndelungate în cuve de ciment la temperaturi sub 30°C. La 6 luni de la recoltare sunt transferate in butoaie franceze (stejar din padurea Nevers) timp de un an.

Componentele varietale sunt reunite la doi ani de la recoltare; amestecul rezultat este apoi plasat înapoi în rezervoare de ciment înainte de a fi îmbuteliat 12 luni mai târziu. Fiecare vin este amestecat pentru a reflecta caracterul recoltei. După 4 ani de maturare în sticlă în pivnițele adânci de piatră ale Chateau Musar, vinurile finite sunt lansate la șapte ani de la recoltare.

Pentru ca vinurile să se arate cât mai bine, sticlele trebuie păstrate în pivniță în întuneric, întinse pe lateral și să nu fie supuse mișcărilor inutile sau fluctuațiilor de temperatură.

Detalii

Categorii
Greutate
0.6
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Cabernet Sauvignon, Carignan, Cinsault
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14%
Cantitate
0.375L
Bax
12 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review