Descriere

Tip de vin:Rosu Sec
Volum:750ml
Alcool:12%vol
Struguri:100% Cabernet Sauvignon
Asocieri gastronomice:carne de vita, carne de porc, cascavaluri
Cabernet Sauvignon produs de Chateau Vartely, este fabricat din struguri selectionati ai speciei Cabernet Sauvignon, culesi in zona de sud a Moldovei Bugeac, Valul lui Traian, fiind cea mai prielnica din punct de vedere climateric, pentru obtinerea vinurilor rosii.
Vinul prezinta o concentratie de culoare si arome intr-o combinatie perfecta, cu un gust expresiv echilibrat, armonios, dominat de taninurile proaspete, aproape crocante, dar atat de tipice soiului.
Expresiv,se remarca printr-o culoare rubinie-saturata. Gustul sau plin, armonios, echilibrat si placut astrigent, dar temperat este caracterizat de aromele bogate si complexe de coacaza neagra, iar taninurile puternice ii ofera vinului personalitate, cu o textura fina.
Se recomanda asocierea cu gratar, carne de porc, mezeluri si branzeturi moi.
Strugurii au fost crescuti si culesi cu grija de pe podgoriile din Sudul Moldovei, zona Bugeacului.
Vinurile cu Indicatie Geografica Protejata (IGP) formeaza o gama impresionanta, produsa din soiuri de vita-de-vie autohtona si europeana. Aceasta amestec bine calculat rezulta in vinuri exceptionale, potrivita diverselor tipuri de evenimente.
Mireasma si gustul acestor vinuri se evidentiaza proeminent, devenind cunoscute datorita aromelor lor de fructe si notelor de prospetime.
In Republica Moldova, vinurile cu IGP au aparut in urma unei reglementari adoptate la mijloc de decembrie 2015. Aceasta a fost o initiativa a Oficiului National al Viei si Vinului, sustinuta de Proiectul de Competitivitate USAID, ce are scopul ca industria vitivinicola din Moldova sa devina mai competitiva pe pietile internationale.

Chateau Vartely Select Cabernet Sauvignon 0.75L

20,62 RON (Reducere 5%)
19,59 RON
Pret pachet (6 buc): 117,54 RON
Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
x 6
Disponibil in stoc
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 6 bucati.
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546