Chateau Vartely Totem Viorica 0.75L

Chateau Vartely
34,51 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Chateau Vartely
Disponibil in stoc

Descriere

Un vin elegant și complex născut din struguri de soi tânăr, cu parfum local. Culoarea galben-pai cu reflexii verzui vorbește despre un gust proaspăt și ușor. În buchet se dezvăluie arome intense de floare de salcâm și gust armonios. Notele de pere coapte se deschid subtil creând un post-gust învăluit în delicate senzații florale și fructate.
Soiul de viță de vie Viorica este 100% autohton și reprezintă cartea de vizită a Republicii Moldova pe piața internațională. Soiul Viorica este catalogat drept un soi aromat  si datează din 1969. Mai mult decât atât, soiul VIORICA (WIORIKA) este înregistrat și în Catalogul Internațional al soiurilor de struguri ca soi pentru vin.  

Cu aproape trei milenii în urmă, strămoșii noștri dacii și tracii produceau pe această bucată de pământ nenumărate feluri de licori pentru a-și îndulci cumva viața și amarul. Plini de mândrie, noi, descendenții lor, mai facem asta și astăzi. Și, deși, de atunci și până acum multe-n lume s-au schimbat – pasiunea în perfectă armonie cu natura, tradițiile locale și mâna muncitoare a omului rămân a fi piloni de nezdruncinat.

Așa percepem noi filosofia vinurilor Totem – o colecție de cinci vinuri încărcate de simbolism autohton și de legenda acestor locuri. Vinuri ce se desfășoară într-o armonie de arome și note cunoscute, familiare chiar, care, se vor lasă ușor descifrate anume pentru că ne aparțin deplin.

Detalii

Greutate
1.4
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Viorica
Tara de Origine
Moldova
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review