22%

Chivas Regal 25 YO 0.7L

Chivas
910,36 RON (TVA inclus) 1.167,15 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Chivas
Disponibil cu precomanda

Descriere

Primul whisky de lux din lume. Făcându-și spectaculos apariția în New York în 1909, acest whisky legendar a trecut prin multe de-a lungul timpului. Acest Scotch whisky de 25 de ani vechime a supraviețuit celor două Războaie Mondiale, precum și Prohibiției, renăscând pentru a fi venerat și onorat încă și mai mult. Succesul în sine este o combinație, atât în viață, cât și atunci când e vorba de Scotch.

Primul deceniu al secolului al XX-lea în America a fost martorul intrării în scenă a Chivas 25. Fiind inima marilor petreceri și a atracțiilor teatrale de pe Broadway, acest whisky de lux și-a ocupat cu mândrie locul în înalta societate din New York. A urmat însă Prohibiția în 1920, scurtând brusc domnia acestui Scotch whisky de 25 de ani vechime. În 2007, am reaprins flacăra acestui blend remarcabil, pentru a recrea gustul și textura iconice definitorii pentru acest whisky de lux, original. Faima acestui blended Scotch whisky a renăscut și rămâne și astăzi o legendă.

Detalii

Categorii
Greutate
2
Brand
Tip
Blended Whisky
Culoare
Auriu
Vechime
25 ani
Tara de Origine
Scotia
Regiune
Speyside
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
0.7L
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse similare