22%

Chivas Regal Ultis 0.7L

Chivas
515,85 RON (TVA inclus) 661,35 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Chivas
Disponibil cu precomanda

Descriere

Chivas Ultis este primul blended malt whisky din casa Chivas Regal. Cu cinci single malt whisky-uri, prețioase, selecționate manual, acest whisky prestigios a fost creat de Master Blender Sandy Hyslop, în onoarea celor cinci predecesori ai săi care au jucat un rol determinant în istoria casei noastre. Succesul în sine este o combinație, atât în viață, cât și atunci când e vorba de Scotch.

Chivas Ultis captează adevărata esență a Chivas Regal. Amestecul a cinci dintre cele mai prețioase single malt Scotch whisky-uri de marcă din Speyside, aroma bogată și integrală a acestui blended malt whisky reflectă diversitatea autentică a regiunii. Mai puțin de 1% din milioanele de butoaie din inventarul Chivas au fost folosite pentru a crea Chivas Ultis. Fiecare butoi în parte a fost selecționat și testat olfactiv pentru a asigura cea mai înaltă calitate a acestui blend.

Distilat exclusiv în distilatoare de cupru, cele cinci single malt-uri utilizate dau naștere unui whisky impunător, caracterizat de gust complex, nuanță aurie și aromă puternică.


Detalii

Categorii
Greutate
1.4
Brand
Tip
Blended Whisky
Culoare
Auriu
Tara de Origine
Scotia
Regiune
Speyside
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
0.7L

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review