Descriere

Tip:Rose sec

Vol:750ml

Alc:12%vol

Cupaj:Cabernet & Merlot

Arome fine, gurmande, în care regăsim note de fructe cu pulpă albă (pere, piersică) și de patiserie, brioșă franțuzească. Gust onctuos, mătăsos, cu o încheiere bogată în arome de fructe roșii.

Numele gamei Jirov se află în strânsă legătură cu proveniența ei, căci este împrumutat de la satul pe dealurile căruia se află viile. Mai precis, satul Jirov din comuna Corcova, județul Mehedinți. Jirov alb este obtinut din struguri cabernet 77% si merlot 23%, culesi in luna Septembrie. Un vin cu o culoare ce aduce cu lemnul de trandafir plăcut și îmbietor, cu o foarte bună limpezime. Prezintă un buchet cu arome fine, gurmande, în care regăsim note de fructe cu pulpă albă (pere, piersică) și de patiserie, brioșă franțuzească. Gust onctuos, mătăsos, cu un final bogat în arome de fructe roșii. Va recomandăm să il serviti la o tempertura de 8-10ºC asociat cu aperitive sau carne la gratar.

Gama vinurilor Jirov, lansată de Corcova Roy & Dâmboviceanu, se extinde în mod consistent, cuprinzând acum nu mai puțin de 7 vinuri, din care 5 sunt noi! Toate aceste vinuri sunt disponibile, răspândite în întreaga țară. Cele noi sunt Rose, Chardonnay, Muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon, Merlot. Acestora li se adaugă reeditarea vinului Sauvignon Blanc, acum. Continuă să fie disponibil și Cabernet Sauvignon-Merlot. Vinurile provin din aceeași podgorie, deja cunoscută publicului, Corcova. Numele gamei Jirov se află în strânsă legătură cu proveniența ei, căci este împrumutat de la satul pe dealurile căruia se află viile. Mai precis, satul Jirov din comuna Corcova, județul Mehedinți.

Corcova Jirov Rose

22,97 RON
Pretul include TVA 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546