Crama Hamangia Feteasca Regala Sec Bag In Box 3L

Crama Hamangia
41,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Crama Hamangia
Disponibil in stoc

Descriere

Crama Hamangia Feteasca Regala este un vin proaspăt și revigorant cu o culoare verzui. Olfactiv este foarte puternic, plin de miresme de flori de câmp și de flori de cireș. Are un gust echilibrat cu nuanțe citrice, care se potrivește bine cu peste si ceva povesti pescaresti, care sa iti mai relaxeze cultura

Un vin născut la noi în cuib.
Modelat de cunoștințele despre vin care s-au păstrat în aceste locuri, de gândurile oamenilor care au trecut pe aici, cu care am stat la vorbă și cu care am schimbat idei, și de poveștile pe care le-au mai adus din când în când apele și la urechile noastre.

Este un vin care duce mai departe specificul locului în care trăim și care ne dorim ajungă scoată cât mai multe gânduri care pot avea importanță pentru cultura noastră, a românilor, la suprafață – oricine le-ar avea și de oriunde ar veni. Un vin deschis, pe care îl vedem stând pe orice fel de masă, în timp ce se aude orice fel de muzică. Pentru avem această idee în minte, pe măsură ce accepți mai multe lucruri și mai diferite, devii mai bogat.

Detalii

Categorii
Greutate
3 kg
Treapta de Calitate
VIN VARIETAL
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Fetească Regală
Tara de Origine
Romania
Temperatura optima de consum
8-10⁰C
Concentratie Alcoolica
13.5%
Cantitate
3L

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review