Crama Hamangia Kultura Muscat Ottonel Sec 0.75L

Crama Hamangia
20,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Crama Hamangia
Disponibil in stoc

Descriere

Culoare galben aurie cu un miros izbitor de iasomie și soc îmbrăcate ușor în arome de pepene galben. Gustul acestuia este răcoritor, cu un postgust foarte lung, numai bun pentru a răcori zilele de vară.

Un vin născut la noi în cuib.
Modelat de cunoștințele despre vin care s-au păstrat în aceste locuri, de gândurile oamenilor care au trecut pe aici, cu care am stat la vorbă și cu care am schimbat idei, și de poveștile pe care le-au mai adus din când în când apele și la urechile noastre.

Este un vin care duce mai departe specificul locului în care trăim și care ne dorim ajungă scoată cât mai multe gânduri care pot avea importanță pentru cultura noastră, a românilor, la suprafață – oricine le-ar avea și de oriunde ar veni. Un vin deschis, pe care îl vedem stând pe orice fel de masă, în timp ce se aude orice fel de muzică. Pentru avem această idee în minte, pe măsură ce accepți mai multe lucruri și mai diferite, devii mai bogat.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3
Treapta de Calitate
VIN VARIETAL
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Muscat Ottonel
Tara de Origine
Romania
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review