Descriere

Tip:Sec. Culoare:Roz-somon.Volum:250ml. Alcool:13%vol.
Miros:Nuante de fragi si zmeura
Gust Elegant, complex in note de capsuni si zmeura
Asocieri:Simplu sau in compania preparatelor cu fructe de mare
Vin demisec modern, delicat, cu aroma proaspata de capsuni si fragute ce incita atat prin intensitatea aromatica cat si prin intensitatea gustului. O alegere inspirata pentru un vin racoros de vara.
Plecand de la nevoia omului modern de a gasi repere de constiinta si spiritualitate in mitologia traditionala, am creat MAIASTRU, o gama de vinuri solare, vinificate intr-un stil proaspat si atragator. Maiastra, pasarea ilustrata pe etichetele acestei game de vinuri, este inzestrata, in legendele populare romanesti, cu forte magice inepuizabile. Ea exprima esenta zborului, simbolizand ascensiunea catre spiritualitate si transcendenta, tendinta catre ideal, catre inaltare.In aceeasi maniera, vinul poate juca rolul de tamaduitor spiritual, putand fi un liant intre abstract si concret. Vinurile propuse de noi in gama MAIASTRU au o anumita personalitate, caracterizata printr-o textura catifelata deosebita, o intensitate aromatica neobisnuita si o mineralitate aparte.
Un stil de vinificatie contemporan concentrat pe tipicitatea soiului si structura vinurilor, sustinute de o aciditate distinsa.
O alternativa eleganta, reconfortanta, ce face vinurile ideale pentru orice ocazie, de la picnicurile la iarba verde la serile de iarna, petrecute langa foc.

Crama Oprisor Maiastru Mini Rose 250ml

8,03 RON (Reducere 11%)
7,08 RON
Pret pachet (20 buc): 141,60 RON
Pretul include TVA 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse
x 20
Disponibil in stoc
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 20 bucati.
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546