Descriere

Tip:Alb Sec. Culoare:Galben verzui. Miros:Floral, citrice. Gust:Vioi, prietenos, echilibrat. Volum:750ml Alcool:14 % vol.
O dimineata de primavara intr-o sticla. Flori albe, flori de vita, arome specifice de Sauvignon Blanc, nuante citrice de la limeta la coaja de lamaie, totul invelit in aer mineral de cremene. Finalul curat, racoritor si reconfortant, lasa urme de ierburi crude si fructe bine coapte. Perfect pentru iubitorul de vinuri acide, pentru zilele infierbantate de vara, pentru clipele de relaxare.
ASOCIERI
Salate usoare, carne de pui, pastrav ori dorada la gratar

Plecand de la nevoia omului modern de a gasi repere de constiinta si spiritualitate in mitologia traditionala, am creat MAIASTRU, o gama de vinuri solare, vinificate intr-un stil proaspat si atragator. Maiastra, pasarea ilustrata pe etichetele acestei game de vinuri, este inzestrata, in legendele populare romanesti, cu forte magice inepuizabile. Ea exprima esenta zborului, simbolizand ascensiunea catre spiritualitate si transcendenta, tendinta catre ideal, catre inaltare.In aceeasi maniera, vinul poate juca rolul de tamaduitor spiritual, putand fi un liant intre abstract si concret. Vinurile propuse de noi in gama MAIASTRU au o anumita personalitate, caracterizata printr-o textura catifelata deosebita, o intensitate aromatica neobisnuita si o mineralitate aparte.
Un stil de vinificatie contemporan concentrat pe tipicitatea soiului si structura vinurilor, sustinute de o aciditate distinsa.
O alternativa eleganta, reconfortanta, ce face vinurile ideale pentru orice ocazie, de la picnicurile la iarba verde la serile de iarna, petrecute langa foc.

Crama Oprisor Maiastru Mini Sauvignon Blanc 250 ml

8,03 RON (Reducere 11%)
7,08 RON
Pret pachet (20 buc): 141,60 RON
Pretul include TVA 19%; Livrare in 3-5 zile.
x 20
Disponibil in stoc
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 20 bucati.
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546