Descriere

Sfantul Ioan este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot, care dezvolta indraznet note de condimente, prune uscate, ciocolata si accente fructe de padure, condiment, vanilie si unt. Dens si catifelat, cu taninuri placute si elegante, vinul are o structura prietenoasa dar si o profunzime ce te adanceste pana la senzatia de condiment si lemn. Structura lui indica faptul ca vinul are un bun potential de evolutie si de invechire.

Anuntat de Inger si cu puterea de a-si umple de har sfant mama inca din pantece, Ioan Botezatorul este cel mai iubit si mai sarbatorit sfant al crestinatatii. Nasterea sa a fost aproape o vestire a ce avea sa vina. A fost primul care a propovaduit infranarea si care a anuntat sosirea Mantuitorului si le-a cerut celor care veneau sa se boteze sa se pregateasca, pentru ca imparatia lui Dumnezeu se apropie. Puterea lui Ioan era atat de mare, incat, de teama poporului, Irod nu a cutezat sa-l ucida nici cand a fost mustrat aspru, in vazul lumii, pentru traiul desfranat cu Irodiada, soata fratelui sau, Filip.

Culoare:Rubiniu intens.

Miros:Visine, prune uscate, ciocolata.

Gust:Prietenos, suplu, fara asperitati.

Asocieri:Porc in caramel

Cupola Sanctis Sfantul Ioan 0.75L

56,38 RON (Reducere 15%)
47,60 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: DOC-CMD
Tip: Sec
Culoare: Rosu
Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot
Tara de Origine: Romania
Regiune: Mehedinti
Temperatura optima de consum: 16-18⁰C
Concentratie Alcoolica: 14%
Cantitate: 0.75L
Bax: 6 Sticle