Descriere

Vestitor este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot, care dezvolta indraznet note de condimente, prune uscate, ciocolata si accente fructe de padure, condiment, vanilie si unt. Dens si catifelat, cu taninuri placute si elegante, vinul are o structura prietenoasa dar si o profunzime ce te adanceste pana la senzatia de condiment si lemn. Structura lui indica faptul ca vinul are un bun potential de evolutie si de invechire.
Credinta oamenilor in minunea Vestirii se bazeaza pe o serie de asteptari si proiectii ce impletesc trecutul, prezentul si viitorul. Fie ca aduce prospetimea bucuriei ori vreo urma de suspin, Vestitorul se intruchipeaza in raza asteptata de fiecare om in diferite momente ale existentei. In astfel de clipe simtim nevoia apropierii de semeni cu un gand, cu un gest, cu o dovada de recunostinta. Dorim sa-l impartim pe Vestitorul nostru, „fratele mai mare” din gama de vinuri CUPOLA SANCTIS, cu cei asemeni tie cand esti vesel ori un pic intristat. Vestirea este inceputul, prin credinta, al unei noi randuiri. Trece dincolo de aparenta si, cu timpul, asterne viata pe fagasul pregatit fiecaruia. Sa recunoastem si sa preamarim simbolul fiecarei vestiri si sa ne bucuram impreuna de ce va sa vina.


Cupola Sanctis Vestitor de Oprisor Magnum 1.5L

95,20 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: DOC-CMD
Tip: Sec
Culoare: Rosu
Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot
Tara de Origine: Romania
Regiune: Mehedinti
Temperatura optima de consum: 16-18⁰C
Concentratie Alcoolica: 14%
Cantitate: 1.5L
Bax: 4 Sticle