21%

Cutty Sark Whiskey 0.7L

Cutty Sark
57,59 RON (TVA inclus) 73,40 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Cutty Sark
Disponibil in stoc

Descriere

Tip:Blended Whiskey 40%. Vol:700ml. Scotland. Cutty Sark
12 Ani

Interprinderea care produce acest blended se lauda cu o activitate seculara inceputa la Londra in 1700, prin comercializarea vinurilor si bauturilor distilate. Astazi sediul administrativ este totusi la Londra intr-o fabrica mica din St. James Street ridicata in 1730.Cutty Sark este unul dintre whisky-urile cele mai raspandite si cunoscute in lume comercializat in tari exotice  precum Indonezia sau Ecuador. Cutty Sark Scots Whisky are culoare galben deschis transparenta cu aroma parfumata cu subtile senzatii de vanilie si lemn; gustul este moale invaluitor si partial de afumatura.

Numele Cutty Sark este luat de la un foarte celebru Clipper intrat in istoria marinei. Velierul care astazi, restuarat in amintirea unei epoci glorioase, este ancorat intr-o dependinta a muzeului naval din Greenwich, a fost construit in Scotia si lasat la apa la 22 noiembrie 1869. Numele Cutty Sark care in gaelica inseamna "camasa scurta", se refera la hainele purtate de nimfa reprodusa pe bompres la prora navei.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review