Davidoff Madison 515 Limited Edition 10 Bucati

Davidoff
1.701,70 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Davidoff
Disponibil in stoc

Descriere

Davidoff 515 Madison Exclusive sunt disponibile numai la magazinele emblematice Davidoff din întreaga lume și cantități extrem de limitate au fost puse la dispoziție numai pentru dvs.

Madison 515 Toro este la fel de unic și distinctiv ca strada în sine. Disponibil exclusiv în flagship-ul Madison Avenue cu peste 33 de ani de experiență, iar acum aveți șansa să gustați acest trabuc extrem de apreciat și remarcabil.

Davidoff Master Blenders a creat această ediție unică pentru pasionații sofisticați, folosind cele mai rafinate și mai rare tutunuri cu vârsta de până la 7 ani. Un amestec complex care conține tutunuri din Republica Dominicană, incluzând un învelitor frumos închis de culoare maro-roșcat de la Yamasá și un liant mexican San Andres.

Aromele frumoase de ciocolată neagră condimentată, coaja de citrice și cafea neagră vă vor plăcea gustul. Oferă rezistență la gust mediu și intensitate a tutunului, combustie și construcție perfecte.

Detalii

Categorii
Greutate
0.3 kg
Brand
Timp de savurare
60 min
Filler
San Vicente Mejorado Visus/San Vicente Ligero/Piloto Ligero/Hybrid 254 Visus - Dominican Republic
Binder
Negro San Andres Seco
Inel
54
Lungime
15.24 cm
Tip Wrapper
Natural
Wrapper
Dominican Yamasa
Tarie
Mediu - Puternic
Forma
Toro
Impachetare
Cutie
Ambalaj
Cello
Tip
Trabuc

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review