Davidoff Royal Release Robusto 10 Bucati

Davidoff
5.530,53 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Davidoff
Disponibil in stoc

Descriere

Pentru a moșteni titlul de Davidoff Royal Release, călătoria de la semințe la trabuc durează 10 ani. 

Head Master Blenderul nostru se asigură că culoarea, textura, aromele și arderea ulterioară sunt toate monitorizate pentru a se asigura că sunt îndeplinite standardele cerute de un Royal. Balotii cărora li s-a dat ștampila regală sunt lăsați timp de 8 ani de îmbătrânire, astfel încât îmbătrânesc la perfecțiune.

Totul despre un Davidoff Royal Release este ales manual, inclusiv mâinile care le rulează. 8 dintre cele mai bune role ale noastre au primit sarcina de a-și folosi abilitățile și cunoștințele combinate în elaborarea și crearea unui trabuc Davidoff, pe care nimeni nu l-a mai văzut, ținut sau gustat înainte.

Învelitoarea Aromatica Dominicana a fost aleasă în special pentru frumusețea și strălucirea sa extraordinară. Un ambalaj special rezervat doar liniei noastre Royal Release și nu va apărea pe niciun alt trabuc Davidoff. Țigara încântă gustul de la primul puf cu arome netede și elegante de lemn de stejar, piele și condimente proaspete, alături de note de porumb dulce și ciocolată cu lapte cu un gust cremos.

Detalii

Categorii
Greutate
0.3 kg
Brand
Timp de savurare
120 min
Filler
Dominican Republic
Binder
Ecuador Habano/Dominican Republic
Inel
55
Lungime
13.97 cm
Tip Wrapper
Natural
Wrapper
Aromatica Dominicana
Tarie
Mediu
Forma
Robusto
Impachetare
Cutie
Ambalaj
Cello
Tip
Trabuc

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review