DFR Arrogance Pinot Noir Rose Sec ECO 0.75L

Domeniile Franco Romane
54,38 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Domeniile Franco Romane
Disponibil in stoc

Descriere

Cultura aflata in regim ecologic certificata Ecocert, nefolosind produse chimice, unde fertilitatea solului este prioritara si stimulata natural pentru a obtine cei mai sanatosi si gustosi struguri. Zona Dealu Mare este renumita pentru strugurii de calitate si gusturile deosebite ce sunt oferite in fiecare an. Sezon cu clima temperat continentala care variaza de la nord la sud datorita altitudinii, orientarii generale a reliefului si a configuratiei locale. In cadrul podgoriei se intalneste un sol care are la baza calcare sarmatice, argile, gresii si tufuri dacice Fructele au ajus la o maturitate deplina, coapte pana la nivelul de 240 gr z/l.
Vinificatie. Intregul proces de recoltare al strugurilor se realizeaza manual, planta cu planta si cu foarte mare atentie urmand metoda traditionala in ladite din plastic de aproximativ 15 kg, detasandu se prin taiere, folosind
foarfece, evitandu se ruperea strugurilor cu mana deoarece ciorchinii se pot strivi, iar o parte din boabe se pot scutura. Dupa operatia de desprindere a boabelor de struguri de pe ciorchine in desciorchinator si zdrobirea boabelor, mustuiala se transfera in cisterne de inox si racit la 10 ◦C pe o perioada ce poate dura pana la 48 de ore pentru a se limpezi mustul. Temperatura de fermentare este cuprinsa intre 16 18 ◦C timp de 14 zile. Presarea a fost efectuata la 1,4 Bari. De asemenea vinul este unul superior, fiind obtinut din mustul ravac, must care se scurge de la sine din struguri, fara a interveni prin metoda presarii.
Organoleptic. Un rose din Pinot Noir 100%, cu o textura fina, o buna aciditate si note aromatice dominate de fructe rosii crocante.
Servire. Vin ce se recomanda a fi servit alaturi de fructe de mare, preparate din
carne de pui sau curcan, paste si chiar salate

Detalii

Categorii
Greutate
1.2
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Sec
Culoare
Rose
Soi
Pinot Noir
Tara de Origine
Romania
Regiune
Dealu Mare
Temperatura optima de consum
8-10⁰C
Concentratie Alcoolica
14%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review