27%

Dom Perignon Rose Neon Magnum 1.5L

Dom Perignon
8.258,19 RON (TVA inclus) 11.412,65 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Dom Perignon
Disponibil cu precomanda

Descriere

Când Dom Perignon alege să fie roz, este o declarație radicală de libertate. Libertatea de explorare. Libertatea de a renunța la convenții și a depăși limitele creației.
Dom Perignon Rose izvorăște din această dorință de a îndrăzni, capturând roșul strugurelui pinot noir în strălucirea sa primară, captând puterea sa vitală într-un ansamblu îndrăzneț și afirmativ. Temperat de o transformare lentă, magistrală, timp de aproape 12 ani în pivniță, Dom Pérignon Rosé este neîmblânzit și carnal, atât luminos, cât și întunecat, magnetic. Vibrația sa îmbrățișează fiorul necunoscutului și este o invitație la explorare.

Buchetul este fascinant, copt și complex. Notele de deschidere sunt un amestec de condimente negre și cacao care se dezvoltă foarte rapid în arome de fructe. Fructul domnește suprem, cu smochin prăjit și cais și portocală confiată. Efectul general emană accente fumurii.
Plinătatea vinului este imediat izbitoare. Intensitatea și suculența sa dau tonul prin dulceața și pumnul clar al aromelor. Sentimentul de gură matasos se topește într-o structură netedă, strânsă și granulată, cu doar un indiciu de arome vegetale. Vinul exprimă un caracter salin și atrăgător.
Rosé Vintage cere o bucătărie simplă, modestă, pură, autentică, o bucătărie tradițională din sudul Europei, originară din Italia, Spania sau Franța.
Se poate juca pe texturi mai blânde și bogate pe care vinul le integrează perfect.

Perfect pentru petreceri private, LED-ul încorporat putând fi activat prin simpla apăsare a butonului de la baza sticlei.

Detalii

Greutate
4 kg
Brand
Tip
Sampanie
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay, Pinot Noir
Tara de Origine
Franta
Regiune
Champagne
Temperatura optima de consum
8-10°C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
1.5L

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate