Descriere

Domeniile Recas Feteasca Regala este Galben auriu, cu reflexii verzui, limpiditate foarte bună. Arome plăcute de flori albe salcâm, fructe măr verde, piersică albă, coajă de lămâie, cu aspecte minerale. Are aciditate bună, corp mediu, intense aspecte gustative de fructe albe coapte, tentă citrică lejeră, ușor migdalat pe final, postgust bun. Vinul e marcat de echilibrul între arome, alcool și corp.

Recomandăm acest vin cu:brânzeturi semitari de tip Edamer sau Cheddar; Preparate la cuptor sau jar din carne de pasare sau vițel, cu sosuri pe bază de ierburi, vinaigrette, citrice sau cu mărar. Deserturi precum plăcintă cu brânză dulce, nuci și stafide; Tarte de fructe; Cozonac.
Lansată în iunie 2016, cu ocazia aniversării oficiale a 25 de ani împliniți de Cramele Recaș, Domeniile Recaș este prima gamă de vinuri din portofoliul producătorului bănățean care cuprinde în numele sau denumirea regiunii unde iau naștere vinurile favorite ale multor consumatori, români și străini deopotrivă.
Pentru a puncta cât mai bine poziționarea geografică a localității Recaș, a terroir-ului și a istoriei viticulturii de pe aceste meleaguri, eticheta gamei de vinuri Domeniile Recaș reprezintă o hartă stilizată a regiunii după un model original cules de pe o litografie a Banatului datând din secolul al XVIII-lea.

Domeniile Recas Feteasca Regala 0.75L

34,81 RON (Reducere 25%)
25,99 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546