Descriere

Soi: Sauvignon Blanc
Tip: Alb demisec
Alcool: 12%vol
Volum: 750ml
Sauvignon-ul Blanc de Samburel de Olt, nascut din viile podgoriei Samburesti, are un caracter prietenos cu parfum de livada inflorita, cu gust de gutui si de cirese albe bine coapte.
Acest vin cu un gust traditional romanesc este o companie reusita atat pentru feluri principale de carne alba, cat si pentru deserturi autentice precum placinta cu dovleac si rulada cu nuca.
Originar din Franta, din faimoasa regiune Bordeaux, Sauvignon Blanc este unul dintre cele mai populare soiuri din intreaga lume. La un moment dat in secolul XVIII soiul a fost hibridat cu Cabernet Franc dand nastere soiului Cabernet Sauvignon. Sauvignon Blanc este un vin proaspat si elegant, demisec, cu o culoare galbena-canar cu reflexe verzui stralucitoare. Are aroma destul de intensa, amintind-o pe cea de iasomie sau de mirosul florilor de vita-de-vie. Dupa o perioada de pastrare, o parte din aroma este estompata si inlocuita de un buchet complex de invechire, care-i accentueaza unicitatea. Gustul este fructuos, cu multa prospetime, invaluit intr-o aroma-buchet care il face placut si tentant.
Sauvignon Blanc-ul de Samburesti se bucura, datorita climatului extrem de prielnic, de un echilibru excelent intre nivelurile de aciditate si cantitatea de zaharuri.

Domeniile Samburesti Samburel de Olt Sauvignon Blanc

20,72 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546