Descriere

Tip:Alb Sec
Volum:750 ml.
Alcool:14% vol
Născut din viile așezate pe solurile de nisipuri și argile ale platourilor Sâmbureștiului și Vitomireștilor, Sauvignon-ul Blanc dezvăluie o vinozitate prietenoasă, fermecătoare prin parfumul de livadă înflorită, cu gust de cireșe albe, gutui coapte și citrice mediteraneene.
Companie fericită pentru antreuri și feluri principale de carne albă, dar și pentru rulada cu nucă sau plăcinta de dovleac, este un vin cu gust tradițional românesc.
Își arată cele mai bune maniere la temperaturi scăzute.
Originar din Franta, din faimoasa regiune Bordeaux, Sauvignon Blanc este unul dintre cele mai populare soiuri din intreaga lume. La un moment dat in secolul XVIII soiul a fost hibridat cu Cabernet Franc dand nastere soiului Cabernet Sauvignon. Sauvignon Blanc este un vin proaspat si elegant, demisec, cu o culoare galbena-canar cu reflexe verzui stralucitoare. Are aroma destul de intensa, amintind-o pe cea de iasomie sau de mirosul florilor de vita-de-vie. Dupa o perioada de pastrare, o parte din aroma este estompata si inlocuita de un buchet complex de invechire, care-i accentueaza unicitatea. Gustul este fructuos, cu multa prospetime, invaluit intr-o aroma-buchet care il face placut si tentant.

Sauvignon Blanc-ul de Samburesti se bucura, datorita climatului extrem de prielnic, de un echilibru excelent intre nivelurile de aciditate si cantitatea de zaharuri.

Domeniile Samburesti Sauvignon Blanc

29,68 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546