Descriere

Fisa Tehnica

Tipul vinului: Alb, sec. Alcool:13%. Soiuri: Chardonnay
Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Chardonnay  Aromele complexe sunt dominate de fructe si completate de nuante secundare de unt, alune proaspat prajite
Strugurii, recoltaţi manual, au fost curăţaţi de ciorchine şi suspuşi unei macerări la rece, la temperaturi cuprinse între 8 şi 10°C, timp de 12 ore. A urmat o presare uşoară şi o fermentaţie lentă, în rezervoare din oţel inoxidabil, la o temperatură controlată de 15 şi 18°C. Vinul a fost învechit în butoaie cu drojdii fine, timp de 6 luni. Pentru acest proces au fost folosite butoaie franceze din stejar noi sau la a 2-a folosire.
Un Chardonnay clasic, în intenţie şi rezultat. Presarea uşoară a strugurilor, lunga fermentaţie şi învechirea în butoaie din stejar cu drojdii fine, au creat un vin echilibrat, complex, corpolent. Aromele complexe sunt dominate de cele fructate la care se adaugă note secundare de unt, alune prăjite şi flori de anason. La gust, este extrem de bogat, cu o structură fructată- untoasă şi un finish amplu şi persistent.
Temperatura de servire recomandată: 11-13º C

Prestige este gama pentru HoReCa, care a fost dezvoltata sub blazonul regal. Strugurii sunt culesi manual din cele mai bune zone ale podgoriei, podgorie care da nastere unor vinuri albe seci - dintre care unele sunt baricate Chardonnay si deopotriva unor vinuri rosii, care se obtin prin proceduri de vinificatie complexe si care necesita cel putin 6 luni de maturare in barrique.
Gama Domeniul Coroanei Segarcea Prestige a fost dezvoltata pentru piata HoReCa incepand cu 2006. Aceleasi vinuri se regasesc sub brandul Blue Train, destinat pietelor internationale.

Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Chardonnay

38,08 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546