Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Tamaioasa Romaneasca 0.75L

Domeniul Coroanei Segarcea
42,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Domeniul Coroanei Segarcea
Disponibil in stoc

Descriere

Tradiţia românească cere aproape imperativ ca Tămâioasa să fie vinificată dulce, sau măcar demidulce. La Segarcea, acest soi se cultivă de relativ puțină vreme, așa că am încercat să experimentăm toate expresiile sale, iar varianta de vin sec s-a dovedit a fi incredibil de expresivă, oferind o expresie incredibilă a pământului oltenesc.

Buchetul extrem de complex trece de la trandafiri la pulpă de fructe dulci, de flori albe la aromele clasice de Muscat, fără a lăsa o zona mai suavă sau mai carnală, neacoperită. Gustul puternic şi lung se dovedeşte a fi răcoritor, cu o aciditate care dă vivacitate ce pune în mișcare ansamblul complex şi plin de structură pe care îl dau palierele aromatice. Drept dovadă că vinificarea în sec a fost o decizie bună, vinul a câştigat Medalia de Aur la concursul Vinalies Internationales 2012, de la Paris.

Gama Prestige, dezvoltată sub blazonul regal și compusă din cinci vinuri albe și trei roșii, este o declarație născută pentru a purta cât mai departe valorile noastre fondatoare. Destinată restaurantelor de o certă ținută și magazinelor specializate în vinuri de soi, ea vorbește răspicat și pe îndelete despre pasiunea noastră pentru vița de vie. Fiecare dintre cele opt vinuri Prestige reprezintă ocazia perfectă de a intra în lumea celor pentru care un pahar de vin este întotdeauna și o poveste despre frumusețea vieții.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3
Treapta de Calitate
DOC
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Tămâioasă Românească
Tara de Origine
Romania
Regiune
Segarcea
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review