Descriere

Fisa Tehnica

Tipul vinului: Alb, sec. Volum:750ml. Soiuri: Tamaioasa Romaneasca soi romanesc, de tip Muscat. Alcool: 13%

Conform traditiei romanesti, din Tamaioasa Romaneasca trebuie sa rezulte un vin dulce sau cel putin demi-dulce. Buchetul sau extrem de bogat variaza de la trandafiri, la fructe proaspete, de la flori albe la clasicele arome ale Muscat-ului, acoperind astfel toata gama de arome. Gustul puternic si persistent este proaspat, cu o aciditate vivace ce permite dezvoltarea unui set de arome complexe si bine structurate.
Strugurii, recoltati manual, au fost curatati de ciorchine si supusi unei macerari (cu coaja inclusiv) timp de 24 de ore, la temperaturi curpinse intre 8 si 10ºC. A urmat o usoara presare iar sucul obtinut a fost supus unei fermentatii lente, timp de 30 de zile, in rezervoare din otel inoxidabil, la o temperatura controlata aflata intre 15 si 18°C. Vinul a fost invechit cu drojdii fine, cu ’ batonnage’ periodic ( amestecarea drojdiilor), timp de 3-5 luni.
Temperatura de servire recomandata: 11-13º C.

Prestige este gama pentru HoReCa, care a fost dezvoltata sub blazonul regal. Strugurii sunt culesi manual din cele mai bune zone ale podgoriei, podgorie care da nastere unor vinuri albe seci - dintre care unele sunt baricate Chardonnay si deopotriva unor vinuri rosii, care se obtin prin proceduri de vinificatie complexe si care necesita cel putin 6 luni de maturare in barrique.
Gama Domeniul Coroanei Segarcea Prestige a fost dezvoltata pentru piata HoReCa incepand cu 2006. Aceleasi vinuri se regasesc sub brandul Blue Train, destinat pietelor internationale.

Domeniul Coroanei Segarcea Prestige Tamaioasa Romaneasca

38,08 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546