NOU

Duckhorn The Discussion 2019 0.75L

Duckhorn Vineyards
811,58 RON (TVA inclus)
Duckhorn Vineyards
Transport Gratuit
Disponibil in stoc

Descriere

Cu aproape patru decenii în urmă, înainte de a crea prima lor recoltă, Duckhorns și vinificatorul lor au avut o discuție pasională la masa din bucătărie. Deși au dezbătut realizarea unui cuvée, au ales să se concentreze pe vinurile de soi. Chiar și așa, Duckhorn Vineyards a rămas întotdeauna fascinat de amestecul artistic de soiuri din diverse podgorii din Napa Valley. Întruchipând profunzimea și complexitatea unui program de clasă mondială Estate, The Discussion reprezintă punctul culminant al portofoliului Duckhorn Vineyards și dialogul continuu care definește marea vinificație.
NOTE DE EPOCA
2019 a adus o altă epocă excepțională în Napa Valley, rezultând vinuri cu luciu și echilibru atrăgător! Sezonul a început cu o iarnă umedă urmată de o primăvară blândă. În timp ce acest lucru a condus la un început de sezon puțin mai târziu decât în mod normal, vremea ideală de vară, fără vârfuri semnificative de căldură, a asigurat dezvoltarea ideală a aromei, producând albi complexe și vibranti și roșii rafinate, cu taninuri elegante, aromate îmbietoare și arome frumoase de fructe.
NOTE DE VINIFICARE
Sezonul excepțional de vegetație 2019 a dat o expresie profund elegantă și complexă a The Discussion, cu straturi luxoase de prune negre, coacăze roșii și zmeură. Pe măsură ce evoluează în pahar, note de cedru, mirodenii dulci de copt și sâmburi de cacao ies la iveală pe palatul generos, alunecând pe taninuri catifelate până la un final viu și dramatic.

Detalii

Categorii
Greutate
1.6 kg
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot
Tara de Origine
America
Regiune
California
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review